Nieuwe hypotheek aanvragen?

Als u alle informatie van tevoren bij de hand heeft, duurt het enkele minuten of minder. Uw hypotheekverstrekker vraagt ​​om financiële en persoonlijke gegevens. De app zal leners vragen om informatie te verstrekken over hun financiële situatie, inclusief inkomen en vermogen, evenals persoonlijke informatie zoals burgerservicenummers. U moet ook documentatie overleggen om de door u verstrekte informatie te bevestigen.
Concreet bestaat een uniforme aanvraag voor een woonkrediet uit de volgende onderdelen:
Hypotheekformulieren Bij veel hypotheekverstrekkers kunt u online een hypotheek aanvragen. Het proces kan worden voltooid binnen 45 leentermijnen

In het eerste deel van de hypotheekaanvraag wordt u gevraagd aan te geven naar welke hypotheekvorm u op zoek bent, bijvoorbeeld traditioneel. Vervolgens moet u andere basisgegevens definiëren, zoals het geleende bedrag, de rentevoet, de looptijd van de lening en het type aflossing (vast, aanpasbaar, enz.). Een leningadviseur kan u helpen bepalen welke lening voor u geschikt is en u helpen bij het bepalen van de voorwaarden van de lening.
Informatie over onroerend goed en leendoeleinden

In deze sectie wordt u gevraagd om het adres van het onroerend goed op te geven en of de lening voor aankoop, herfinanciering of bouw is, en of het een hoofdverblijfplaats, secundair onroerend goed of investeringsvastgoed is, wie de eigenaar zal zijn van het onroerend goed en hoe het zal worden verkregen titel.
Lenersinformatie

In dit gedeelte wordt gevraagd naar details over de lener en medeleners, waaronder uw burgerservicenummer, huidig ​​adres, voltooide schooljaren en burgerlijke staat. U moet ook de verblijfsgeschiedenis verstrekken.
Werkgelegenheidsinformatie

Beide leners moeten de contactgegevens van hun werkgever, hun duur van het dienstverband en de sector, hun functie of titel en type bedrijf verstrekken. Als u minder dan twee jaar in uw huidige baan hebt gewerkt, moet u eerdere arbeidsgegevens verstrekken.
Maandelijks inkomen en uitgebreide informatie over huisvestingskosten

In dit gedeelte worden uw inkomsten en uitgaven vergeleken om te bepalen of u een hypotheek kunt betalen. U moet uw maandinkomen invullen, inclusief uw basisinkomen, bonussen, overuren, commissies, dividenden en rente, huurinkomsten en andere inkomsten.
U moet ook uw huidige en voorgestelde maandelijkse woonlasten invullen, zoals huur of uw eerste hypotheek, VvE-kosten of hypotheekverzekering. Houd er rekening mee dat zelfstandige kredietnemers mogelijk aanvullende informatie moeten verstrekken.

Subscribe

Related

Sieraden met jouw initialen!

Een initiaal is de eerste letter van een woord,...

de inflatie in Nederland

Een van de grootste voordelen van inflatie is dat...

meubeltrends van dit jaar!

Ook dit jaar zijn er weer nieuwe meubeltrends. Sommige...

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in